Λευκάδα- Άγιος Ιωάννης- Μαρίνα- Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Λευκάδα- Άγιος Ιωάννης- Λευκάδα Μαρίνα- Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Nidri Car Rental

Η πόλη της Λευκάδας βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του νησιού, είναι η πρωτεύουσα και η κύρια πόλη του νησιού της Λευκάδας, που συνδέεται με την ηπειρωτική χώρα με την ενδιαφέρουσα πλωτή γέφυρα. Η Λευκάδα είναι μια γραφική παλιά πόλη, με παραθαλάσσια μαγαζιά, μπαρ, υπέροχα εστιατόρια, χαρακτηριστικό αρχιτεκτονικό στυλ, στενά σοκάκια που δίνουν στον ταξιδιώτη την πρώτη εντύπωση.


Η Μαρίνα Λευκάδας έχει γίνει δημοφιλής, προσελκύοντας πολλούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο, είναι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, καθώς είναι η πιο σύγχρονη Μαρίνα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πολλά νέα καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ, ξενοδοχεία και η χωρητικότητά της είναι περίπου για 620 σκάφη.


Η παραλία του Αγίου Ιωάννη βρίσκεται πολύ κοντά στην πόλη της Λευκάδας και ανήκει στη Γύρα. Στον Άγιο Ιωάννη υπάρχει μια μεγάλη παραλία με πολλές εγκαταστάσεις διαμονής, βίλες και ξενοδοχεία με θέα στη θάλασσα. Τα νερά είναι κρυστάλλινα γαλάζια και ο αέρας κάνει τον Άγιο Ιωάννη το ιδανικό μέρος για windsurfing και kitesurfing.


Νοικιάζοντας αυτοκίνητο στη Λευκάδα, τη Μαρίνα Λευκάδας το Nidri Car Rental σας εξασφαλίζει την καλύτερη τιμή, χωρίς επιπλέον ή «κρυμμένα» κόστη, γρήγορο συμβόλαιο, δωρεάν παράδοση και παραλαβή του αυτοκινήτου στο λιμάνι της Λευκάδας ή στο ξενοδοχείο σας.

•    Χάρις τον άριστο επαγγελματισμό μας έχουμε πελάτες από όλο τον κόσμο, με τους οποίους αποκτούμε στη συνέχεια σχέσεις όχι μόνο εμπιστοσύνης αλλά και φιλίας.

•    Όλα τα μέλη της οικογένειάς μας αναλαμβάνουν την εξυπηρέτησή σας με ευγένεια και υπευθυνότητα και έχουμε την ευχαρίστηση να σας προτείνουμε τα ομορφότερα αξιοθέατα του νησιού!

•    Επικοινωνήστε μαζί μας online για οποιαδήποτε πληροφορία ή συμβουλή. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσουμε προσωπικά μαζί σας.